0

Б ритни Спиърс прави всичко възможно, за да запаси активите си в новия й брак със Сам Асгари. Оженилите се наскоро са подписали предбрачен договор, който гарантира, че Асгари няма да получи нищо от мулти-милионното състояние на Спиърс, което тя е заработила преди брака, в случай, че се разделят, пише PEOPLE.

Двамата се венчаха в родния град на певицата-Лос Анджелис в четвъртък вечерта. Влюбените казаха „Да“ пред 60 човека. 

По време на церемонията изпълнителката ходи до олтара с рокля на „Версаче“, преди да смени тоалета си три пъти за вечерта. 

Сватбата включваше розова флорална арка, оградена с висящи полилеи, докато розови цветя - включително градински рози, божури и хортензии - също бяха осеяни по пътеките, където гостите седяха на дървени пейки.

„Бритни сама се изпрати до олтара. Тя изглеждаше прекрасно в нейната рокля“, каза източник на PEOPLE. По думите му в някои момента е проливала сълзи от щастие. 

Част от присъстващите бяха Дрю Баримор, Мадона, Парис Хилтън и Селена Гомез.

Скоро, след като двамата съобщиха годежа си, Асгари публикува в Инстаграм шега, че се нуждае от предбрачен договор, за да защити имането си, което определено не е толкова колко това на жена му. 

„Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния брак!“ написа актьорът и фитнес инструктор в своя Instagram. 

„Разбира се, че ще имаме железен предбрачен договор, за да защитя джипа си и колекцията си от обувки, в случай че тя ме зареже един ден“, добави той. 

Източник сподели, че двамата са много щастливи и се мотаят из ЛА. 

По думите му сватбата била всичко, за което Спиърс е мечтала и повече. Той сподели, че двамата все още нямат определен меден месец, но Бритни би била много щастлива да предприеме ново пътешествие.