0

М омиче на “Телеграф” напира за участие в тазгодишното издание на Мис Силикон. Звездата на Ани Илиева изгрява на трета страница на вестника. Благоевградчанката споделя, че обича да се снима гола и е щастлива от факта, че секси снимките й са публикувани многократно на страниците на най-тиражното издание. 

Дупе

Иначе силиконката е фенка на пластичните операции. Има поставени 375 кубика силиконови импланти, който съвсем наскоро заменя с 500 кубика.

Освен това наскоро е направила още няколко пластики за промяна на бедрата, корема и талията както и така мечтаното бразилско дупе.

В момента Ани работи като танцьорка и еротичен модел. Зад гърба си има стотици еротични и будоарни фотосесии. Не се срамува от голотата, напротив, гордее се с тялото си.

Иска да участва в конкурса, защото вярва, че това ще промени живота й в различна посока и ще й открие много нови възможности.

Какво ще прави в бъдеще, след като грабне титлата, още не е мислила, но й се иска след време да управлява свой собствен бизнес. 

Певица

Освен Ани за финалистки в конкурса са кандидатствали още около 20 момичета от цяла България, споделиха пред “Телеграф” организаторите.

Сред тях се открояват акушерка със завидните 800 кубика силиконови гърди, както и студентка по археология, водеща в кабелна телевизия и певица.

Размерът на силикона няма да е основен критерий при избора, а естетичният му вид, разказаха още хората, които го провеждат.