0

А ктрисата Теодора Духовникова се пусна по бански от плажа в Доменикина и събра очите на почитателите си в социалните мрежи. Звездата от сериалите на NOVA “Дяволското гърло“ и „Откраднат живот“ навърши 45 г. на 14 декември и показа, че е в перфектна физическа форма.

„На Кабарете истинските звезди са във водата и карат сърф като богове. Други звезди няма. Финалът на квалификациите за световното по хавайка, Cabarete, Domenicana, ла гранде емосион, двамата финалисти - Nicolas de la Cruz и Gian Marco Olivia, и аз, не на себе си от възторг до тях. Шампионско начало на годината“ - написа примата на Народния театър към ефектните снимки от Доминикана.

„Изглеждаш феноменално! Фе-но-ме-нал-но! От северната страна на острова има едно място, Кайт пойнт, в Лас Теренас. Много яко е! Там е също един от най-божествените плажове, Плая Бонита, на който е скромната вила на горкия Оскар де ла Рента“, „Отива ти! Крайно време е и ти да се мяташ в спорта и Чефо да тича след теб от Kite beach до Aliki“, коментираха приятелите й.

Журналистът Георги Тошев също й препоръча плажа Бонита. Той е доста изолиран, но изискан и се намира на остров Косумел в Доминиканската република. Мястото е идеално за тези, които търсят спокойно преживяване на плажа.

Playa Bonita е известен със сравнително спокойните си, кристално чисти води, които правят идеалното място за водни дейности като каяк и плуване. Оформената с полумесец брегова линия с палми придава спокойствие, а за търсещите приключения има скромно място на руините на Мая, разположени в близост до плажа.