0

Ш арън Стоун сподели детайл от живота си, за който никога не е говорила досега. Американската актриса, манекенка и продуцент, носителка на награди „Златен глобус“ и „Еми“, номинирана и за „Оскар“, казва по повод публикация в сп. „Пийпъл“ - интервю с танцьорката Пета Маргатройду, която е загубила дете, докато съпругът й Максим Чмерковски воюва в Украйна.

Сами

"Ние, жените, нямаме форум, където свободно да говорим за тази загуба. Изгубих 9 деца заради аборти", пише Стоун, която е майка на три осиновени момчета - Куин, Лейърд и Роан. "Това не е малко нещо нито физически, нито психически, но сме накарани да вярваме, че трябва да се справим с него сами и тайно, като носим чувство на провал", допълва 64-годишната актриса.

Шарън споделя, че жените трябва да получават така необходимите емпатия и състрадание, докато преминават през процеса на възстановяване.

Актрисата, изиграла „Над закона“, „Зов за завръщане“, „Първичен инстинкт“, „Последният екшън герой“, „Казино“ и други, допълва:

"Женското здраве и благополучие, оставени на грижата на мъжката идеология, в най-добрия случай са потискани и към тях се отнасят с невежество".

Децата

В личния си живот Шарън Стоун има два неуспешни брака - с продуцента и сценарист Майкъл Грийнбърг (1984-1987) и с военния кореспондент и разследващ журналист Фил Бронстийн (1998-2004), с когото осиновяват един син, като родителските права по-късно са присъдени на бившия й съпруг. През 2005 и 2006 г. Стоун осиновява още две момчета. Сред последващите й връзки са тези с аржентинския модел Мартин Мика и със спортния агент Лони Купър (2016 г.).