0

С лави Панайотов от The Clashers се издъни в предаването „Стани богат“. Той взе участие в опит да помогне по телефона на участничката Виктория Викторова на въпрос за 1500 лв. 

Слави Панайотов е всеизвестен с видеата, които прави за мистерии, факти и класации. Едни от най-популярните му поредици са  „Топ класации“, „50 невероятни факти“ и „Нещата, които не искат да знаете“.  През 2018 г. Панайотов издава своята първа книга „Топ мистериите на България“. След успеха на първата той издава и втора книга, наречена „Топ мистериите на света“ и завършва трилогията с третата книга от поредицата – „Топ мистериите на Вселената“. През 2021 година той издава четвъртата си книга наречена "50 невероятни загадки". През изминалата година Панайотов става първият български ютюбър с един милион абонати в „Ютюб“.

Въпросът за който Виктория Викторова поиска помощ от Слави Панайотов беше: „Как през Средновековието са наричали свободните граждани на немските градове?“. Възможните отговори бяха- Хамбургери, Бюргери, Немци и Прусаци. 

30 секунди изтичаха, а Панайотов се затрудни. Участничката го попита какво е Прусаци, а той отговори, че не го е чувал. В последните 3 секунди, които му оставаха успя да каже само, че със сигурност не било Хамбургери. Претендентката за печалбата използва и жокера 50:50, като останаха възможно само Хамбургери и Бюргери. Тя маркира Хамбургери, но верния отговор е Бюргери. Така тя си тръгна със сумата от 500 лв.