0

О сновоположниците на попфолка Тони Дачева и Еми Стамболова ще събират пари за колежката си Сашка Васева, научи „Телеграф“.

Двете първи дами ще се включат в благотворителните концерти в помощ на певицата, която от месец е в болница в Германия за операция по отстраняването на тумор в мозъка. Към момента разходите се поемат от съпруга на звездата – Христо Бакърджиев, но наскоро той призна пред „Телеграф“, че ще има нужда от помощ за следоперативното лечение.

Помощ

Заради това един от най-популярните мениджъри във фолка Нистор Нисторов пръв реши да организира концерт, на който да бъдат събрани пари за изпълнителката на хитовете „Не мога да те забравя, Георги“ и „Левовете в марки“. „Здравейте познати, непознати и всички други. Съжалявам за късният час, но сега намирам време. Организирам благотворителен концерт в два дни в помощ на Сашка Васева. Дните са 26 и 27 ноември, а мястото ще бъде някъде в НДК. Всеки, който иска да помогне, нека ми пише на лично съобщение за повече информация“, написа той в специална вайбър група, събрала над 150 изпълнители от всички жанрове. Малко по-късно той уточни, че концертите ще се проведат в ресторант Часовниците НДК.

Колежки

Тони Дачева и Еми Стамболова бяха сред първите, които потвърдиха участието си в благотворителната изява. И двете заявиха, че предпочитат да подкрепят колежката си на 27 ноември. „Мога на 26-и“, заяви поп любимката Кристина Димитрова, която преди години по едно и също време заедно със Сашка Васева бяха изпълнителки на несъществуващата днес музикална компания „Милена рекърдс“. „Браво, да помогнем всички на Сашка, потвърждавам“, добави певицата Снежина Кудева, прочула се навремето с дуета си с Марко „Секс машина“. Други ветеранки на лекия жанр като Сани и Ина, известни с палавите хитове „Ах, банана“ и „Зелено“, също потвърдиха участие. „Ние от Южен Вятър също ще участваме, ако може“, написа изпълнителят на „Батальона се строява“ Кирил Котрулев. „Включвам се и аз“, добавиха още Джина Стоева и Крум Сираков. Рапърът Михаил Милчев - Релето и диджеите Марти Джи и Теди Джорджо също са готови за участие в шоуто.

 

Дарителска сметка
IBAN: BG86RZBB91554455289907
SWIFT/BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Христо Бакърджиев