0

Б ългарската гордост в Холивуд Мария Бакалова посрещна Деня на благодарността в компанията на един от най-известените филмови продуценти в света – Джъд Апатоу.

Киногигантът, който стои зад успеха на филми като „Шаферки“, „Позабременяла“ и „40-годишен девственик“, поканил нашето момиче да посрещнат заедно със семейството му един от най-специалните семейни празници в САЩ.

„Най-хубавият Ден на благодарността. Благодаря ви, прекрасно семейство!“, написа екранната Тутар от „Борат 2“ на стори в Инстаграм. Това, че българската актриса е близка с Апатоу и неговите роднини, не е изненада за последователите както на Бакалова, така и на членовете на артистичното семейство. Те често се засичат и по холивудски партита, като не пропускат да се забавляват заедно и да направят съпричастни и последователите си онлайн. През пролетта красавицата се снима и в последния му филм - The Bubble или "Балонът", който разказва за група актьори, които опитват да завършат филм по време на пандемията. Снимат го в специален пандемичен балон, от който идва и името на филма.

В момента Мария Бакалова е в Лос Анджелис, а семейството й се надява красавицата да има възможност да си дойде за най-светлите християнски празници. Да се видят у нас, се надява и най-добрата й приятелка Мила Роберт. Наскоро Бакалова си пусна тяхна обща снимка, дело на фотографа Никола Борисов. Кадърът успя да събере хиляди харесвания и коментари, а сред коментиращите бе и милионерската наследничка Парис Хилтън, която публикува влюбено човече под снимката.