0

П евецът Тото от "СкандаУ отбеляза 31-вия си рожден ден в присъствието на семейството си без бурен купон или участие. От доста време Тото се радва на щастлива връзка с танцьорката Кристин Петринска. Преди около 3 години блондинката го дари със син – Доминик, а от няколко месеца вече се радват и на второто си дете, момиченце. Щастливата майка този път успя да запази бременността си в тайна и обяви новината едва след появата на малкото човече.

Половинката му Кристин отправи романтично признание по повод специалния ден на изпълнителят, в своя Instagram като описание на техен общ кадър: „Честит да си ми, че без теб не мога“. Двамата изглеждат все така влюбени.

Наскоро половинката на Тото написа признание и за бащинските умения на изпълнителя. "Той винаги е бил, ще бъде и е там за теб - защото така правят татковците. Обичта им се усеща толкова силно и необходимо, точно там, точно когато трябва, точно винаги ! Те са нашите силни и често мълчаливи герои, които няма да сдържат сълзите си на важните моменти, но през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и онова. Защото татковците имат онова уникално чувство за хумор, което винаги ни развеселява.

Какво всъщност е бащата? Той е една странна смесица от супермен, клоун, такси, мъдър съветник и шегаджия, който няма да пропусне да спомене, че онази пъпка на носа ти не се вижда само от самолет", пише Кристин.