0

Н осителката на редица титли за красота Цвети Разложка отпътува със счупена ръка за Сан Петербург, но това не й попречи да се представи в пълния й блясък. Хубавицата твърди че макар от 18-ти април да е с гипс и за момент не е спряла работата си.

"Аз съм левичарка и дори за ден не спрях да работя да карам кола. Надявам се скоро да махна гипса и да продължа с подготовката на седмото издание на международния конкурс "Лейди Юнивърс", на който аз съм собственик на правата за света", каза Цвети. 

В Сан Петербург тя бе поканена за жури на  престижния конкурс INDIVA RUSSiA2022 и и получи наградата "Дипломат красотой" и титлата INDIVA tourism 2022.

„Пътуването до Русия беше приключение, впредвид обстоятелствата с войната, но не е невъзможно. Имам предложения за втора корица на руско списание, а първата та е на модното списания “Indiva” (models & queens) . Освен досегашните работни партньорства успях да създам нови и с нетърпение очакват да се завърна за интервю в Chanel Tv / ЛенТВ24 -Санкт-Петербург“, разкри Разложка пред „Телеграф“.