0

Ф олкпевицата Андреа си ремонтира силиконовия бюст. За целта тя избра хирург в съседна Турция, където бе извършена интервенцията. Това стана ясно от личния профил на звездата в социалната мрежа Инстаграм, където тя сподели с фенове и приятели, че отново е в любимата си болница в Турция.

Няколко часа след операцията изпълнителката пусна и снимка, че вече е поправила гърдите си, облечена в болнична пижама, но добре гримирана и с прическа. Тя побърза да се похвали, че след интервенцията отново се чувства красива. Блондинката изказа специални благодарности на своя доктор, а след това заяви:

Благодаря му най-вече, че ме накара да се почувствам добре в своята кожа отново

От няколко години красавицата имаше проблем с гърдите си, които често ставаха обект на хейт от светските хроникьори, тъй като кожата й бе доста отпусната и бюстът й изглеждаше свлечен надолу. Именно затова Андреа е решила да предприеме поредна операция и да възстанови красиво изглеждащите си форми. Близки до нея твърдят, че отпускането било предизвикано от отслабването на звездата и интервенцията била крайно наложителна.