0

С очената за една от най-естествените носителки на титлата „Мис България“ Марина Войкова изду джуки. Красавицата, която е родом от Елин Пелин, си е направила някои подобрения по лицето, след като стана майка.

Подобрения

Устните на брюнетката обаче са най- видни и дори направиха огромно впечатление на зрителите по време на едно от последните й телевизионни интервюта. Почитателите й не одобриха факта, че е нарушила естествената си хубост с такова голямо количество хиалурон. Някои от тях коментираха и косата й, която очевидно от много процедури покрай фотосесии и реклами е оредяла, но други пък я приветстваха, че не е прибегнала до така модерните екстеншъни.

Припомняме ви, че миската стана майка на момиче преди 2 години, но продължава да бъде активна и като модел.

Фотошоп

С нови придобивки се похвали и съгражданката й - фолкпевицата Ани Хоанг. Тя е пуснала снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че деколтето й е доста набъбнало, а за всички фенове на фолка е ясно, че певицата никога не се е радвала на голям бюст. Именно затова из нета веднага тръгнаха слухове, че половинката на Люси Иларионов си е сложила силикон, а други пък са категорични, че не се е оперирала, а е уголемила бюста си на кадъра чрез фотошоп.