0

М исис България Станислава Василева се е подложила на трета операция за уголемяване на бюста. Това сподели самата тя пред “Телеграф”. Носителката на престижния приз се е сдобила с нови 1000 кубика силиконови импланти, а виновник за променената й визия е не кой да е, а докторът на фолкзвездата Емануела – Ильо Стоянов.

Първа среща

“Това е третата ми операция. През годините не съм имала никакви оплаквания или проблеми. Харесвам промените. Не съм предприела стъпката спонтанно или необмислено. Добрите ми отношения с д-р Стоянов също повлияха на събитията – той е бил кардиохирург, преди да се насочи към пластичната и естетичната хирургия.

Facebook

Срещнахме се преди пет години, още тогава му се доверих. Работата му е повече от прецизна. В момента се възстановявам. Прибрах се у дома буквално няколко часа след като ме пусна упойката”, коментира Василева, която е майка на две деца.

ЧРД

Наскоро миската вдигна парти за чудо и приказ по случай осмия рожден ден на по-малкия си син Георги. “Беше забавно. Тема на тържеството беше Хари Потър. Освен приятелите от училище Георги беше поканил и момчетата от отбора по футбол. Реших да ги изненадам с аниматори и специална програма. Сред подаръците му, разбира се, са футболни топки. Останалото бяха парички, с които ще си купи компютър”, допълва Станислава.