0

П евицата и писателка Ваня Щерева смъкна 20 години от възрастта си с помощта на фотошоп. Щерева, която прехвърли петдесетака, изглежда като 19-годишна ученичка, коментират последователите й в мрежата.

Щерева така обработва снимките си с фотошоп, че сигурно и родната й майка няма да може да я позна, казват други. Последователите на звездата са категорични в това, че Ваня не прилича на себе си и съвсем се е оляла в обработката на фотосите си. Певицата отдавна е преминала тийнейджъркста възраст, но все още се изживява като наборка на дъщеря си. Визията й няма нищо общо с реалността, коментират фенове.

На всичките й снимки в Инстаграм Ваня замазва лицето си с помощта на различни програми, така че да изглежда като момиче на 20. Позите, които заема, дрехите, които облича, и целият й стил също не са удачни за зряла жена като нея, коментират последователите й.

Щерева се подмлади с фотошоп/Певицата в реалността

 Щерева се подмлади с фотошоп/Певицата в реалността

На един от последните кадри, който е публикувала, певицата се е напъхала в прилепнал по нея минижуп, но в профила й не липсват и други много по-предизвикателни кадри. Сред снимките й има кадри на певицата по бельо. Бански и дори снимка по хавлия.

Опитите на Щерева да свали възрастта си започнаха около бурната й връзка с младока Алекс, който беше с около 20 години по- млад. След края на отношенията им тя в никакъв случай не се предаде на годините, а тъкмо обратно. Според запознати дори се е подложила на серия разкрасителни и козметични  процедури, сред които ботокс и много различни филъри. В шоусредите се коментира, че Ваня Щерева е полагала сериозни грижи за външността си, защото иска да си намери нов мъж.