0

Б оксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня Немска. Пайнерката сама качи снимка в личния си профил в мрежата, на която позира с боксьора и брат му Тервел Пулев. В момента изпълнителката е на турне в Щатите, а едно от участията й било предвидено за българския ресторант в Лас Вегас, където по същото време известният нашенец празнувал рожден ден.

Повече от три месеца Кубрат и Тервел Пулеви тренират във Вегас заради предстоящия мач през уикенда. Боксьорът си позволил да наруши графика само заради рождения си ден, който отбелязал в скромна приятелска компания. Макар и далеч от родината като истински родолюбец, Кобрата отпразнува 41-вия си рожден ден все едно е у дома, с български манджи и музика в типичен български ресторант. След 13-годишна връзка Кубрат сложи край на отношенията си с русото изкушение на фолка Андреа. Афинитетът му към фолкпевиците явно не е приключил, защото дори на другия край на света спортистът е избрал да празнува в компанията на Соня Немска.

Соня Немска вече втора седмица е на турне, което започна от Канада. В страната на кленовия лист певицата направила два концерта в Торонто и край Ниагарския водопад. Най-сетне се сбъдна мечтата на пайнерката лично да наблюдава това чудо на природата – величествения водопад край Ниагара. Повече от час тя се любува на уникалната гледка и не пропусна да запечата на снимки и видео всеки миг със своя телефон. След уикенд в Канада, турнето продължило в САЩ. Изпълнителката на хита “Първа на дансинга” ще остане зад Океана до средата на май, а програмата й е доста наситена с концерти и срещи с приятели и почитатели.