0

Д жони Деп става ортак на Захари Бахаров в бизнеса с наркотици. Това произлиза в подготвяното продължение на мафиотския трилър „Южен вятър“, чиято основна движеща сила е актьорът и продуцент Милош Бикович.

Роля

Според сайта Кликс участието на Деп е договорено още през октомври, когато той бе в Белград да представи анимационен сериал, който озвучава, а също и да получи награда златен медал за заслуги от Република Сърбия. Очаква се Деп да играе в третата киночаст на гангстерската сага, където се появява и героят на Бахаров – Кирил. Бикович заявява: „Деп е страхотен и има прекрасни роли. Бих искал да го видя в продължението, той може сам да избере роля. Която и да е, освен на Петър Мараш (б.а. - ролята на Бикович). Наистина бих искал да играя с него“.

Сериал

Според сръбските медии Деп ще участва в третата част на кинолентата. „Южен вятър“ има два кинофилма и един сериал, които са свързани тематично и с общи герои. Сега се подготвя трети филм и втори сериал. Във втория сериал се очаква участие да вземат Майкъл Медсън и Уилям Болдуин, чиито имена вече Бикович обяви. Деп може да участва и в двата проекта, но за него няма официално потвърждение. Снимките започват през юни. Бахаров е един от българските актьори, които се очаква да играят в продължението. Той е в ролята на наркопласьор и мафиот.