0

С печелването на рекордната седма „Златна топка“ от Лионел Меси вдигна адреналина на една от най-известните му почитателки - Сузи Кортес.

Знойната бразилка, която през 2015 и 2019 г. спечели конкурса „Мис Бум-Бум“ (б.р. - „Мис Дупе“), обяви, че е готова да отбележи по паметен начин успеха на аржентинската звезда.

Хубавата Сузи, която на 100% вярвала в успеха на любимеца си, има намерение да пътува до Париж и да се съблече насред терена на ст. „Парк де Пренс“. Единствената й мечта е в този момент там да бъде самият Меси. 31-годишната Кортес е буквално обсебена от нисичкия нападател. В началото тя просто позираше по оскъдни бикини с фланелки на звезда. Постепенно обожанието и към него нарасна и тя го увековечи на тялото си с две татуировки на доста интимни места. Желаещите да ги видят могат да сторят това, като си платят в профила на Сузи в платформата за възрастни OnlyFans. Самият Меси със сигурност е поласкан от интереса към него на такава желана от мъжете дама. За да си няма обаче неприятности със съпругата си Антонела Рокуцо, Лео постоянно блокира многобройните покани за приятелство на напористата Кортес.

Един от шефовете на „Франс футбол“ пък е успял да вбеси Меси по време на церемонията по награждаването му със „Златната топка“. Нападателят на ПСЖ бе на галавечерята с любимата си Антонела и тримата им синове Тиаго, Матео и Чиро. Докато фамилията си проправяла път по червения килим, въпросният началник от престижното спортно издание подканил съпругата на звездата да се отдръпне встрани. Тя кротко изпълни нареждането, но Меси схвана какво се случва и каза на половинката си да се върне при него. Антонела не обърна голямо внимание на случилото се и по-късно бе забелязана да държи в ръце „Златната топка“ в компанията на приятелките и съпругите на съотборниците на мъжа си Анхел ди Мария, Андер Ерера, Серхио Рико и Леандро Паредес.