0

С амо един клип от България докара 15 000 нови фенове на Анди Гарсия в Инстаграм, изчисли „Телеграф“.

Броячката за феновете на звездата показваше 149 хиляди последователи в социалната мрежа преди десет дена, когато бе пуснато видеото от София. Вече е надхвърлила 164 хиляди.

Както читателите на „Телеграф“ знаят, става въпрос за разходката на Гарсия из центъра на София, когато в Градската градина пред Народния театър чува уличен музикант да изпълнява темата към „Кръстникът“. Въпросният Данго е поласкан, че се интересуват от него, а когато преводач му казва, че това е актьорът в главната роля на третия филм от поредицата, Данго прави много изненадана физиономия. И след това още веднъж свири на холивудския ас мелодията, за което получава общо 120 лв. бакшиш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)

 

В неделя Анди Гарсия пусна в Инстаграм своя снимка с майка си Амели Мендес, която отбелязва своята 100-годишнина. „Силата на природата! 100 години! Честит рожден ден, мамо! Всички ние сме благословени с твоята любов, вяра и пример. Нашето най-велико поколение, което пожертва всичко за нашата свобода от тиранията на Кастро“. Анди Гарсия е роден в Хавана, но като много малък семейството му се преселва в Маями, след като Кастро идва на власт. И оттогава Анди е върл противник на режима в Куба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)