0

Ф олкзвездата Емилия снима нова версия на любимия кримисериал „Под прикритие“, обяви самата тя. Броени дни след като роди третата си рожба Жоржина изпълнителката на хита „Смелите си имат всичко“ публикува в профилите си в социалните мрежи анонс към предстоящата премиера.

„Да. Време е!“, лаконично сподели тя и показа плаката, с който загатна какво да очакваме.

Проектът се нарича „Пак ще се броиш“ и в него участват любимците от „Под прикритие“. Михаил Билалов, който изигра култовия мафиот Джаро, сега ще е в ролята на Майката. Мариан Вълев, познат като Куката, е наречен Немеца.

Плакатът за екшъна

 Плакатът за екшъна

Малкият Близнак Тишо, в чийто образ влезе Кирил Ефремов, ще е колоритният Барон Мечо. Башар Рахал също е имал покана да се присъедини към компанията в „Под прикритие“, но е отказал, тъй като е трябвало да играе отново ролята си от „Стъклен дом“ - на гангстера Шаки.

Сега той ще си партнира с колегите си като Вълка. На постера Куката е с пистолет в ръка, което означава, че ще има много екшън и престрелки.

Криминалето е екранизация на новата песен на Емилия „Пак ще се бориш“, която е в дует с покойния тийнлюбимец Денис Теофиков. Двамата изпълнители също имат роли във филма – певицата е Куклето, а колегата й е с прякор Перчема. Видеото е заснето още преди година, но беше замразено в пандемията.

През юли 2021 г. Емилия отмени изненадващо всичките си участия, а по-късно стана ясно, че очаква дете от съпруга си Жорж Башур.

На 24 октомври изненадващо Денис Теофиков загина след падане от седмия етаж на блок в затворен комплекс в София, а причината за смъртта му и до днес остава загадка.

Пет месеца след трагедията певицата е решила да пусне в негова памет последния им общ проект след „Акула“ и „Тръгвай си“.