0

В асилис Карас отиде на вечеря със секси пристав, научи „Телеграф“. Изпълнителят на превърналия се в класика суперхит „Феномено“ бе заедно с Марина Цветанова. Брюнетката е позната на българоезичните зрители у нас и по света от предаването „Съдебен спор“, където влиза в ролята на пристава.

Риба

Звездата на гръцката музика с дълбокия задушевен вокал хапна в столичен ресторант, известен със специалитетите си от риба и морски дарове. А от снимката, която бе тиражирана в социалните мрежи, става ясно, че в менюто на гръцкия баритон са присъствали още салати и подходящи сосове. Двамата с Марина са пили бяло вино и трапезна вода.

Вечерята с Василис Карас предизвика завист сред някои колежки по красота на Мисис България 2019. Други пък й се зарадваха искрено, че е била в компанията на една от най-забележителните звезди на южната ни съседка. „Много е голям. Класик!“, сочи един от коментарите на фенове.

Василис Карас е известен и с това, че пуши цигари. Обикновено неговите колеги бягат от цигарения дим като дяволи от тамян, но гъркът с дрезгав глас е на противоположния полюс, което се вижда и на снимката от ресторанта в София.

Любов

Карас пристигна у нас за концерт, честващ любовта и първата пролет. Той бе отложен преди две години. За снощното си шоу звездата бе с целия си бенд и обеща поне два часа радост за почитателите си.

Преди това последното концертно гостуване на Карас у нас беше през 2019 г. С него той отбеляза 40 години на сцената. А още по-преди това пък имаше и шоу в „Арена Армеец“, когато на сцената се изсипаха точно 10 000 карамфила – по един за всеки от присъстващите в залата.