0

С ръбската фолклегенда Цеца Величкович ще се пече това лято на плажа на Слънчака. Това обяви самата тя в социалните мрежи. Певицата ще бъде в България в разгара на лятото.

В списъка си предстоящи концерти тя посочи, че на 5 август ще бъде в Слънчев бряг, но без никакви подробности. Затова родните й почитатели побързаха да я засипят с въпроси за мястото на шоуто, видя „Телеграф“. До редакционното приключване на броя обаче те не получиха отговор. Следващият ангажимент на 48-годишната звезда ще е чак на 14 август в Будва, което значи, че може да реши да остане цяла седмица на плажа у нас.

Това ще е второто гостуване на Цеца у нас за това лято. След броени дни тя пристига у нас за юбилейния си концерт по случай 35 години на сцената. Той ще се състои на 15 юни във Варна, в Двореца на културата и спорта. Цените на билетите започват от 30 лв. и стигат до 60 лв., като има и такива по 40 и 50 лв. Неин специален гост ще бъде един от най-актуалните ни родни млади изпълнители – Мехмед Гогов – Меди.

„Здравейте, приятели! Не мога да опиша с думи емоцията и вълнението си относно това, че ще взема участие в големия концерт по случай 35 години на сцена на легендарната Цеца Величкович! За мен ще бъде огромно удоволствие, така че остава да ви поканя – гр. Варна, 15 юни, Дворец на културата и спорта, заповядайте!“ - обяви самият Меди изявата си във фейсбук страницата си. Крайно време е вече български изпълнител да направи дует с нея, моментът изглежда подходящ – коментират почитателите на югозвездата.