0

И зпълнителят от Стара Загора Мирослав Стоянов, по-известен като Джорджано, си направи профил в световната онлайн платформа за възрастни със съдържания 18+ Only Fans.

Певецът на хитовата песен „Отиваме на купон“ предлага на своите почитатели голо съдържание срещу месечен абонамент от $10, или 18 лв.

Удоволствие

„Удоволствие и още нещо...“, пише в профила на заралията в социалната мрежа, показа проверка на „Телеграф“. Самият Джорджано разкри за новото си начинание с пост в личната си страница във Фейсбук, в която публикува линк към профила му. „Да има усмивки“, пише под публикацията певецът. Само за час тя бе споделена от стотици негови фенове, които най-вероятно биха отделили сумата, за да се забавляват със своя любимец. Мистослав е активен почти през цялото време в Only Fans, но засега не се знае докъде ще стигне с голотата.

Промо

Наричаната БГ Барби блондинка Андреа Иванова, която нашумя с множеството си операции на устата, също е сред хората с профили в секс сайта. Срещу сумата от $35 или 65 лв, русокосата силиконка радва последователите си и вече има 1164 публикации и почти толкова качени вида. Сред хитовите българки в Only Fans е и певицата Анн-Джи, чиито месечен абонамент е $25 или 45 лв. Тя предлага и тримесечен абонамент с 15 % отстъпка, 6-месечен с 40% отстъпка и 12-месечен с 45 % отстъпка.