0

Б ившата жена на Башар Рахал му взема плажа. Това се случва не в реалния живот на актьора, а в продължението на хитовата лента „Завръщане“, премиерата на която ще бъде на 14 февруари.

В ролята на бившата на Рахал влиза Йоанна Темелкова.

Продължението ще срещне обичайните заподозрени – Алекс (Илиев), Виктор (Орлин Павлов), Деян (Бойко Кръстанов), Ачо (Александър Кадиев) и Бранко (Башар Рахал). Този път сдобрените братовчеди ще подложат на изпитание приятелството си. А Алекс и компания ще трябва да решат дали да помогнат на Бранко, който е изпаднал в трудна ситуация.

По всичко личи, че отношенията между бившите влюбени са доста обтегнати. За да помогнат на Башар, приятелите му се нагърбват с нелеката задача да снимат филм.

Това е само малка част от сюжета на „Завръщане 2“. Веднага след премиерата на продължението на обявената за най-гледана родна кинопродукция за 2019 г. част от актьорите ще тръгнат на турне из Европа. Конкретните дати за филмовата обиколка из Стария континент на лентата тепърва предстои да бъдат обявени. Въпреки това отсега се знае, че историята на братовчедите, изиграни от Илиев и Башар Рахал, ще трогва зрителите във Виена, Лондон, Хамбург, Кьолн, Берлин, Дъблин, Париж, Глазгоу, Единбург, Щутгарт, Мюнхен, Нюкасъл и др.