0

Ф ики Стораро показа голямата си обич на баща си и сина си, като си ги татуира. Репортер на „Телеграф“ забеляза, че той е изписал „Тони“ на пръстите на едната си ръка, както се казват именитият му татко и първородният му наследник. На показалеца пък е нарисувал ключа сол, с което засвидетелства и любовта си към музиката.

Татусът на ръката Тони.

 Татусът на ръката Тони.

Смисъл

„Тази татуировка ми е от миналото лято, но досега не съм качвал снимка, на която така отчетливо да се вижда какво е изписано и явно затова не е забелязана“, с усмивка разкрива пред „Телеграф“ Фики и допълва: „Това е първият ми татус. Много мислих какво да е и реших, че трябва да е нещо смислено, с голяма стойност, а какво по-ценно от любимите ми хора. Сега искам да направя и една татуировка с името на дъщеря си. Най-вероятно ще бъде на другата ръка. След това спирам да се шаря (смее се). Не съм фен на това да се изрисуваш целият. Харесва ми само тогава, когато има послание и смисъл“. 

Скоро ще бъде татуирана и дъщеря му.

 Скоро ще бъде татуирана и дъщеря му.

Път

От месец изпълнителят тръгна по нов път в живота си и се раздели с музикалните си продуценти от фирма „Пайнер“. Миналата седмица пък подписа нов договор с дългогодишните продуценти на баща си Тони Стораро „Диапазон рекърдс“, а феновете му очакват с нетърпение новите му проекти. Последната песен, с която ги зарадва, е дуетът му с Тита. Парчето носи заглавието „Забравяй ме“ и се радва на огромен успех сред почитателите на фолка.