0

С ватба номер 2 в живота на ексфутболиста Благой Георгиев, който стана по-известен с любовните си похождения, отколкото с кариерата си бе вдигната в събота срещу неделя. По информация на „Телеграф“ събитието е в СПА столицата на Балканите, където бащата на булката стопанисва хотел.

Позор

Бизнесменът е затворил целия си комплекс за венчавката на щерка си Полина и Благо. Именно родителите са и тези, които ще платят масрафа около венчавката, а след това и партито, твърдят запознати. Майката и таткото на Благо също се включили с равен дял, за да не се засрамят пред сватовете си. Самият Благо обаче няма проблем с това да е на чужда издръжка. Младоженците ще се врекат във вечна вярност на изнесена церемония. Все още не е ясно дали има и църковен брак, или предвид слабия ангел на Георгиев и факта, че създава семейство за четвърти пък, двамата са се въздържали от клетви пред Бог.

Припомняме ви, че към момента той има 4 деца и три неуспешни опита за семейство, като брак обаче имаше само с Есмер, което му костваше всичко, което притежаваше. След като сложи рога на богатата татарска наследница Есмер Омерова, баща й го изгони позорно, като дори не му даде да си вземе дрехите. Освен това Благой не вижда и сина си от Есмер. Малкият Елай не е виждал родния си татко от повече от 4 години, а според запознати малчуганът вече и не го помни.

Разкритие

Както „Телеграф“ пръв разкри, новата любима на Джизъса е по-млада от него с цели две десетилетия. Според светската клюка двамата са се запознали във фитнес залата и от същата минута били неразделни. Откакто са заедно, те обиколиха доста луксозни и екзотични дестинации, като неспирно заливаха социалните мрежи със снимки от локациите.

За сватбата обаче не са хвърлени много пари, противно на слуховете, които витаеха в светското пространство от седмици. Диджей е Теди Джорджо, а за гост изпълнител не се споменава нищо. В крайна сметка Благой винаги може да вземе микрофона, тъй като вече един път изви глас, и то заедно с Николина Чакърдъкова във Велинград. Култовото общо изпълнение е станало факт по време на новогодишен купон в ресторант, където примата на фолклорната музика е имала участие.

Към гостите се очакваше да се присъединят и децата на Благой от Христина - Йоанна и Давид. От колегите на Джизъса не е поканен почти никой, имайки предвид, че той развали отношенията си с голяма част от футболното съсловие.

Златка не пусна малкия на церемонията

Според светските хроникьори Златка не пуска малкия Благой на сватбата на баща му с новата му избраница. Русото изкушение била категорична, че не иска да обърква психиката на мъника, имайки предвид, че татко му мени жените до себе си през 3 години.

Златка не прости на Георгиев измяната, като го остави гол като пушка. Според запознати апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат малкия си син, е бил записан на името на Златка и сега остава в нейно владение, а тя ще се грижи там за наследника им. В последната година те се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца Благой.

Бони му приписа 5-а рожба

Фолкзвездата Бони приписа на Благо пето бебе. Слухът, че Поли чака пореден наследник на футболиста, витае от месец, но фолкфурията индиректно до потвърди. Певицата хвърли бомбата в клуб, където спортистът вдигаше наздравици за рождения ден на свой приятел.

От видео, споделено от самия Благо, стана ясно, за разходката до олтара и за дете. „Поздрав за предстоящия младоженец, който скоро ще оженим. Ще гледаме и другото дете! Давай смело, твърдо и мощно“, провиква се на микрофона изпълнителката. Самата Поли е лудо влюбена в Джизъса и дори си татуира неговото име на ръката. Към момента тя не е давала публични изяви за връзката си и за хейта , които отнесе, че е разделила Георгиев с поредното му семейство.