0

М егазвездата на световния моден подиум Наоми Кембъл е пристигнала у нас с екип от гримьори и коафьори, които са съдействали за реализацията на специална фотосесия, заснета в „Ню Бояна“, узна “Телеграф”.

51-годишната красавица е прекарала пет часа на снимачната площадка, след което е потеглила отново с частен самолет.

Обектив

На родна земя тя е позирала за популярна европейска марка. Според източници, запознати с визитата й, тя е сменила 3-4 визии. Пред обектива е позирала както облечена в спортен аутфит, така и в строго официални тоалети, за което е получила петцифрен хонорар. Преди да пристигне в студиата, Наоми е била настанена в един от най-луксозните столични хотели в президентския апартамент. Била е строго охранявана през цялото време, както и екипът й.

Под прикритие

За да се скрие, Кембъл е била облечена изцяло в черно - както при пристигането, така й при напускането й. Не е успяла да разгледа забележителностите в София, видяла е само част, превозвайки я с автомобил от летището към хотела. Любопитна подробност е, че това е първото нейно идване. Не случайно папарашките й снимки обиколиха социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, както и непрекъснато набиращата популярност платформа Тик-Ток. “Доживяхме”, “Това истина ли е”, “Уоу, наистина е тя”, “Не мога да повярвам”, гласят само част от коментарите в уебпространството.