0

С настъпване на горещите дни ВИП задници заляха социалните мрежи. Моника Валериева се оказа притежателката на най-скъпите задни части у нас, тъй като само за там моделката е броила 8 хиляди евро. Тя се похвали с дупе тип „Латино“, след като се подложи на процедура за увеличаване и повдигане на задните части в болница в Истанбул. За корекцията Моника броила цели 8 хиляди евро. И е направена при един от най-добрите турски хирурзи. Според запознати, за да получи мечтаните задни части, манекенката е лягала под ножа два пъти. След корекцията дупето на Валериева намира място почти през ден в постовете й в социалните мрежи. За първи път тя го демонстрира от хотелска стая в Америка навръх рождения си ден. Малко след като премина възстановителният процес от операцията, тя дори му посвети цяла професионална фотосесия. "Резултатът е страхотен без операция. Ефектът ще е видим за следващите 2-3 години. Много съм доволна", похвали се Моника. Оказва се, че това е втората й такава процедура.

Николета Лозанова яхна вълната и зарадва последователите си с гореща порция снимки на задните си части. Откакто красавицата направи операция за оформянето на бразилско дупе, периодично му посвещава по няколко фотоса. Задните части на Ни Ло обиколиха света, а моделката не пропуска да ги заснеме. Последният кадър на задницата й е направен в Санторини. Мечтаните форми гаджето на Ники Михайлов направи в Турция чрез метод, по който мазнината се извлича от местата по тялото, където е нежелана (напр. талия или бедра, таз) и след това се инжектира в седалището, с цел повдигане и заобляне. В случаите, в които организмът няма достатъчно мазнини, този метод се комбинира с поставяне на силиконови импланти. За целта се прави малък разрез, който след операцията остава незабележим. Николета не пропусна да се похвали, че най-накрая е намерила специалиста, който ще извърши мечтаната корекция, и дори сподели кадри от клиниката буквално преди да влезе в операционната.

За да постигне мечтаните форма, под ножа легна и фолкзвездата Емануела. Певицата с изумрудени очи не е най-запалената фенка на упражненията в залата, затова пък, когато не харесва нещо по себе си, е готова да го коригира с помощта на пластични лекари. „Бразилското дупе” на Емануела е направено също в Турция, но при съвсем различен специалист, като тя се е спряла на метод с поставяне на специални силиконови импланти. Новата придобивка звездата демонстрира в последния си клип, където гордо пърчи дупето си във впити къси панталонки. След като направи корекцията, Емануела стана много по-смела в позирането и сподели няколко фотоса в гръб с последователите си в мрежата.

Вместо да тренира, певицата Андреа също като Моника легна под ножа. Андреа така или иначе явно харесва повече задните части от лицето си, защото не спира да ги снима и демонстрира пред публиката си в мрежата. След като направи корекцията на задницата, Андреа я издигна в култ и вече всяка втора снимка на певицата е в гореща поза, обърната в гръб. Блондинката платила 5 хиляди евро за операцията. За тази сума са й сложени глутеални импланти, което е вид силикон. Самата интервенция е продължила около час. Андреа от много време мечтаела да има не само пищно, но и стегнато дупе, най-лесният начин за това бил хирургическата намеса. Според запознати лекарят е същият, който е правил корекцията на колежката й Моника Валериева. И дори Андреа се възползвала от услугите му след нейна препоръка.

На ремонт на задните части се реши преди време и звездата Галена. Галена беше една от първите, която въведе модата на бразилското дупе сред родните певици. Известната с псевдонима си Деси Фотосесията също харесва да снима задните си части и има защо. Моделката не спира да тренира, но успоредно с това наля хиалурон в дупето, за да помогне на мечтаната форма. Ако говорим обаче за първата родна миска, която докара бразилските форми директно от южния континент, това е Мариана Маринова. Още преди повече от 10 години организаторката на „Мис Силикон“ се похвали, че е променила формата на задните си части във Венецуела. В Меката на пластичните корекции Мариана си инжектирала 3 кг биополимер. Очевидно Маринова е доволна от резултата досега, защото тя не пропуска да го снима и поства в социалните мрежи. По пример на шефката си носителката на титлата „Мис Силикон“ Джулиана Гани, след като направи редица корекции по себе си, избра да ремонтира и задните си части. Гани не пести кадрите на задните си части и успешно провокира с тях аудиторията си. Една от последните снимки на задника си Гани посвети специално на всички хейтъри.

Фитнес моделът и певица Анн Джи също обича да показва добре оформеното си дупе. За разликата от другите ВИП дами обаче певицата залага на усърдни тренировки в залата. Стегнатите й и добре оформени седалищни мускули се дължат на години в залата. Преди години дори дупето на фитнес моделката бе замесено в скандал с това на Николета. Става дума за реклама, в която Ни Ло бе главно действащо лице, но частта със задните й части бе изиграна от дубльорка със съвършени форми - тези на фитнес инструкторката и певица Анн Джи. С гордост демонстрира и натренираните си задни части друга фитнес моделка Биляна Йотовска. Мацката е половинка на световния шампион по културизъм Митко Димитров, който години наред е й неин треньор. С правилен режим и тренировки Биляна поддържа сексапилните си форми и радва мрежата с горещи кадри на задните си части. На 48 години Маги Сидерова е собственик на най-стегнатото и натренирано дупе у нас. Преди години моделката се посвети на усърдните тренировки в залата и това даде резултат. Сидерова показва, че годините са само цифри и не пропуска да зарадва последователите си с някой горещ кадър на дупето си по бельо или бански.

Гери Никол и Тита ги оформят с фотошоп

Не случайно фенове лепнаха псевдонима Яката дупара на Гери Никол. Певицата наистина е горд собственик на „бразилски задни части“, но само на снимка. В Инстаграм тйинидолът споделя с феновете си фотоси, на който не само дупето, но и цялото й тяло са повече от съвършени. Гери харесва да снима задните си части във всякакви предизвикателни пози. Няма почивка на звездата, от която тя да не е запечатала в кадър дупарата си. Феновете й обаче, които са я виждали на живо, обвиняват звездата в прекалено използване на фотошоп и тя много пъти отнася негативни коментари под разголените фотоси. „Вместо да прекаляваш с филтрите, опитай да тренираш по-често“, съветват я в Инстаграм последователите й. Същите коментари по отношение на използването на филтъри и програми за обработки на снимки получава много често Тита, това обае не й пречи все по-често да качва публикации по бански във всякакви горещи пози. Една от последните снимки е от откриването на летния сезон, където Тита позира по дупе в изрязан бански.

Черната Златка го вае с домашни упражнения

Със секси снимки на задните си части много често радва аудиторията си плеймейтката Златка Димитрова. Тя сериозно се посвети на фитнеса и успя да направи тяло за пример благодарение на това след раждането на сина си. Последната година Черната Златка е посветила на разработването на видеопроект за упражнения за добра форма в домашни условия. Не случайно в него има раздел, посветен на глутеуса. Плеймейтката не случайно без никакво притеснение и без фотошоп позира в гръб пред фотообектива.