0

Warner Bros. ще се придържат към звездата от „Светкавицата“ Езра Милър след арестите му в Хавай, пише Heroic Hollywood. Наскоро имаше много несигурност относно бъдещето на Езра Милър като най-бързия човек  поради арестите му в Хавай тази година. Докато филмът му „The Flash” беше отложен за лятото на 2023 г., заснемането му приключи преди месеци и премахването на звездата би довело до значително преразглеждане, тъй като в него играят няколко Бари Алън.

В понеделник, идеята Езра Милър да бъде заменен като Светкавицата отново се появи поради слух, че актьорът ще бъде заменен от Дилън О’Брайън. 

В Twitter Умберто Гонзалес от The Wrap и Адам Б. Вари от Variety развенчаха слуховете, които вървят наоколо, че Warner Bros. премахва Милър от предстоящия филм на DC:

„The Flash“ е вдъхновен от сюжетната линия на комиксите Flashpoint, която проследява Бари Алън, докато се движи в променена вселена на DC.

Flashpoint промени радикално статута на вселената на DC Comics и доведе до пускането на Новите 52 заглавия. 

В допълнение към Езра Милър, The Flash също включва Майкъл Кийтън и Бен Афлек като две отделни версии на Батман, Рон Ливингстън като Хенри Алън, Марибел Верду като Нора Алън, Киърси Клемънс като Айрис Уест, Майкъл Шанън като генерал Зод, Анти Трауе като Фаора -Ul и Sasha Calle като Supergirl.

Сирша-Моника Джаксън, Руди Манкузо и Люк Брандън Фийлд също са на борда в неразкрити роли. 

Flash отваря врати на 23 юни 2023 г.