0

С наближаването на Коледа празничното настроение обзе голяма част от родните звезди и те напълниха профилите си в социалните мрежи със снимки. Някои от тях иновативни в кадрите и клиповете, а други заложиха на семейния уют и класиката.

В ролята на Дядо Коледа се превъплъти Влади Въргала, който се показа облечен в костюма на Добрия старец. „Компанията! Пожелавам ви светли празници и щастливи делници и нека Дядо Коледа ви донесе всичко, което сте си пожелали! А на 29 декември от 19 ч. в “Сълза и смях” ви каня на “Мемоарите на един Въргал”, където Дядо Върголеда ще раздава щедро най-важната съставка, за да сме здрави - смях от душа и сърце!!!“, написа актьорът под видеото си.

Фолкпевицата Глория пък заприлича на истинска Снежанка на едни от кадрите си в мрежата, където е пременена с бял пуловер, а на главата си има корона. Визията й е част от последната й песен „Чудо“, която е в дует с дъщеря й Симона и е посветена именно на Рождество Христово.

Оперната прима Соня Йончева зарадва фенове и приятели със страхотна снимка, на която позира със съпруга си и двете им деца. Цялото семейство са облечени с еднакви празнични дрехи, а усмивките не слизат от лицата им. С атрактивна коледна шапка се появи и актрисата Деси Бакърджиева, която имаше доста трудна година, но по всичко личи, че е преодоляла болката и продължила смело напред в името на децата си. Колегата й Захари Бахаров също не пропусна да се потопи в празничния дух, като пусна видео пред елхата вкъщи.

В Народния театър пристигна самият Дядо Коледа, който зарадва с подаръци и прегръдки децата на актьорите от трупата. За това издаде Биляна Петринска, която качи снимка на наследника си с белобрадия старец.

В музикалните среди също нямат търпение за празниците. Белослава монтира на фотошоп шапки на Графа и Ешкенази, а колегата им от фолка - Илиян, се щракна за спомен не само до елха, ами и до играчка, имитираща дядо Коледа, почти с човешки размери.