0

Д ни след световната премиера на филма „Топ Гън: Маверик“, в който главен герой е Том Круз, актьорът се качи на борда на изтребител от Втората световна война- Мустанг, но не да се вози, а да го пилотира. С него бе и водещият на Късното късно шоу Джеймс Кордън.

„Много съм развълнуван, че Джеймс прави това“, каза Круз, преди да пилотира.

TERENCE PATRICK/CBS

Като начало Круз качи Кордън на боен самолет от 1944 г., като водещия бързо постави табела на прозореца с надпис „Помогнете ми“.

Преди самолетът да излети Кордън попита шеговито Круз каква e паролата за WiFi, а актьора му отговори в същия тон: „Все още нямаме това на борда“.

TERENCE PATRICK/CBS

Нещата загрубяха, когато изскочи друг самолет, за да ги предизвика. „В битка сме“, каза Круз.

„Справи се добре“, увери Круз Кордън, след като кацнаха, а комикът се заяви: „Фактът, че това е твоята идея за забавен ден, ми казва колко различни сме като човешки същества“.

Точно когато Кордън помисли, че всичко е свършило Круз го информира, че двамата ще се качат отново, този път на реактивен самолет, годен за съвременна въздушна война.

TERENCE PATRICK/CBS

На фона на възраженията на Кордън „Не искам да го правя“, Круз каза на водещия „Ти си моят Гуус“, препратка към най-добрия приятел на неговия герой от Top Gun в оригиналния филм от 1986 г.

Оттам Круз и Кордън последваха някои допълнителни преживявания в Top Gun, като игра на волейбол, преди да полят отново.

„Ти изглеждаш като боен пилот, аз приличам на хамстер“, каза Кордън, докато се обличаха за полета.