0

Х акери са атакували актьора Наум Шопов навръх рождения му ден. Това се ожали самият той. Звездата от хитовия сериал на NOVA “Откраднат живот“ пусна на стори в инстаграм клипче, в който разказа за проблема.

Помощ

„Приятели, имам нужда от помощ! Хакнаха ми фейсбук профила, и то точно навръх рождения ми ден. Ако може някой да ми помогне“, заяви наследникът на легендарната актьорска фамилия Шопови. Въпреки неприятностите, които му се случиха, той намери сили да заведе на ресторант жена си Теа Минкова и дъщеричката им Амая. Вместо торта на рожденика поднесоха табла с вкусни сладкиши, върху които бяха поставени свещичките във формата на цифрите 2 и 9. Наум духна пламъчетата в компанията на най-любимите си хора, а от лицата им струеше щастие. „Щастливец съм“ - написа под видеото докторът, специализиращ пластична хирургия. По-рано през деня Шопов сподели сторита как тренира усилено в залата, която импровизирано направи в мазето на новия им дом. „Дори в този ден няма почивка от упражненията, когато си запален фитнес маниак“, заяви рожденикът.

Менте

С подобни проблеми е и световноизвестният цигулар Веско Панталеев – Ешкенази. Концертмайсторът на Кралския Концертгебау оркестър в Амстердам се оплака, че неизвестни мошеници копират съдържанието от официалните му профили в социалните мрежи и го размножават в менте такива. „Внимание, фалшиви профили! Ако получавате покана от подобни, четете внимателно съдържанието на профила и начина, по който се комуникира. Също така официалната ми страница е идентифицирана със синя „човка“. Хубав ден!“, заяви музикантът. Въпреки това и той намери сили да отиде да заведе жена си Хилда на барче. Поводът – 13 години от 13 юни – денят, в който двамата се намерили. „Благодарни сме за времето заедно, емоциите и усмивките“, заявиха младоженците от Амстердам. Следващият месец маестрото се връща в България, където на 10 юли ще свири с Плевенска филхармония на концерта „В света на музиката“ във Варна.