0

О бичаният изпълнител Денис Теофиков, който си отиде по нелеп начин от този свят преди 4 месеца, бе награден посмъртно. Той бе отличен с награда за "Цялостен принос към българската музика" на четвъртите годишни музикални награди на Folk+.

От името на родителите наградата на Денис приеха едни от най-близките до него хора, сред които бе бившата му приятелка - певицата Десита, и колегата й Емрах Стораро, който до последно бе един от най-добрите приятели на Теофиков.

Речта започна с едноминутно мълчание, а след това и с бурни аплодисменти по призив на Силвър, който веднага след това даде думата на Десита. "Дени е сред нас и всичко това е за него", сподели развълнувано певица. "Денис не обичаше, когато някой от близките му е тъжен. Затова нека си спомняме за него с усмивка", призова близка на семейството. "Тук съм от името на родителите на Денис Теофиков. Всички тези награди тази вечер са за Денис” - заключи Емрах, верен негов приятел.

На събитието така и не се появи Алекса, която се водеше половинка на Денис до последния му дъх. Тя често изразява мъката си по загубената любов със статуси и снимки в социалните мрежи, но голяма част от почитателите на певеца са на мнение, че е прекалила и преекспонирала тази връзка, като направи публично всичко около тях след смъртта му. Други пък я обвиниха, че доста бързо се е съвзела й е хукнала по купони и нощни клубове в оскъдно облекло.