0

90 лева за билет платиха най-върлите почитатели на Софи Маринова, за да я гледат от първия ред на големия концерт през октомври.

Скъпите билети от 70 до 90 лв. вече са изчерпани, сочи проверка на „Телеграф“. На 8 октомври в „Арена Армеец“ ромският славей ще отбележи 25 години на сцената.

Месеци

Повече от 4 месеца преди голямото събитие всички билети, даващи възможност да видите Софка от близо, вече хич ги няма. Останаха само билетите от 60 до 25 лв. Специално за децата до 7 години достъпът до залата ще бъде абсолютно безплатен, съобщават от екипа.

Гости

Събитието е ексклузивен проект на „Куку бенд“ съвместно със Софи Маринова. Като специални гости на сцената ще блеснат още Преслава, Устата, с който Софи има една дузина хитове през годините, както и Теодосий Спасов. Организаторите заявяват, че са подготвили зрелищен спектакъл.

Софи ще изпълни едни от най-големите си хитове, но за пръв път те ще са представени пред публика с нови аранжименти, които специално се подготвят за концерта. Най-големият хит на звездата - „Стари рани“, също ще прозвучи по нов начин на сцената.

Подобно разпродаване месеци преди шоуто досега е правила само Лили Иванова, която е идол за самата Софи Маринова.