0

Т еатър „Българска армия“ издава любовни сертификати на своите зрители, обявиха от трупата. „Само на 13 и 14 февруари всички влюбени двойки, които заедно дойдат на касата на театъра, ще получат без тест своя специален Love Sertificate и 2 билета на цената на 1 за спектакъла на 14 февруари“, заявиха от военната сцена.

По традиция на 14 февруари влюбените двойки влизат с един билет в Армията, който винаги е струвал точно една целувка на билетната каса. Но извънредната ситуация през последните години промени не само броя на зрителите в театралните зали, а и броя на целувките и прегръдките между хората… Едно нещо обаче със сигурност няма да се промени – традиционният подарък за влюбените. През 2022-ра правилата за участие са различни заради мерките покрай коронавируса.

Тази година влюбените двойки отново ще празнуват, но влизайки с общ „любовен сертификат“ и общ билет за спектакъла „Една нощ с теб“, с участието на Стефка Янорова и Георги Кадурин. Той е по пиесата на Майкъл Уелър „За какво е нощта“ и е както болезнено искрена, така и неочаквано забавна история за любовта и човешките отношения. Тя разказва за една невъзможна любов, за едно разминаване – не защото желанието или възможността липсват, а просто защото понякога така се случва… Сюжетът проследява срещата на двамата бивши съпрузи в една хотелска стая в Ню Йорк в опит да възпламенят страстта си един към друг след 10-годишна пауза.

В любовната промоция се включи и Сатиричният театър. От вчера до 14 февруари включително и там ще се продават 2 билета на цената на 1. Офертата е валидна за всички представления от репертоара на театъра и важи само при покупка от касата. На 13 и 14 февруари са премиерните спектакли на новата версия на „Криворазбраната цивилизация“ на Николай Урумов, който събира най-любимите звезди на смешната трупа, като Албена Михова, Деляна Хаджиянкова, Ивайло Калоянчев, Кирил Ефремов, Константин Икономов, Мартин Гяуров, Стефания Кочева, Екатерина Георгиева, Росица Александрова, Александър Григоров, Васил Грънчаров, Пламен Великов, Симеон Гълъбов.