0

К ралят на попфолка Азис изсмука излишните мазнини от шкембето си. Певецът се е подложи на поредната липосукция, видя „Телеграф“. Изпълнителят качи своя снимка в профила си в мрежата. 

Розов

Облечен в розов спортен екип, Васко гордо демонстрира корема си, на който ясно се виждат белезите от прясно извършената интервенция. Звездата се подлага на подобна операция не за първи път. Опитите на Азис да влезе във форма не спират. За съжаление обаче ефектът от изсмукването на мазнините чрез подобна намеса не е постоянен, особено ако не се спазва подходящ режим месеци след операцията. Очевидно режимът на Азис и липсата му на воля не позволяват да запази дълго резултатите. 

Азис не се притеснява да си показва дупките след липосукцията

 Азис не се притеснява да си показва дупките след липосукцията
Инстаграм

Скалпел

Ромският славей е една от звездите у нас, подлагал се на най-много трансформации и до момента е извайвал тялото си основно с помощта на скалпела. Потенето в залата не давало на Азис желаните резултати затова той често се доверявал на възможностите, които му дава пластичната хирургия. През последните години певецът промени изцяло стила и начина, по-който изглежда. Концепцията му е максимално мъжествена визия. В клиника в Турция певецът си направи операция за оформяне на гърдите, става дума за поставяне на специални импланти за мъже. Отново в Истанбул си напомпа бицепсите и се сдоби с големи оформени ръце. А наскоро се похвали и с гъсто окосмяване в областта на гърдите, за демоде намирал липсата на косми в тази област.