0

П арис Хилтън е повече, отколкото се вижда и тя „не е тъпа блондинка“, просто е много добра в това да играе една роля, обяви самата тя в интервю за TODAY.

Щастлива съм, че вече хората знаят, че не съм тъпа блондинка, а съм много добра да се преструвам на такава

каза засуканата милиардерка, имаща славата на разглезена наследничка на огромно състояние.

Парис също така говори за нейния документален филм „This Is Paris“, който показа как е претърпяла безброй случаи на насилие, докато била изпратена в психиатрични заведения за лечение на младежи, когато била тийнейджърка.

Докато посещавала училище Provo Canyon, звездата била поставяно в изолация и принуждавана да приема лекарства без диагноза.

В интервюто тя сподели още, че образа на „кукла Барби“, който тя изигра в „The Simple Life“ (Простият живот), било „реакция от травма“ от нейното лечение в  Provo Canyon. 

„Чувствам, че съм преживял толкова много в живота и да играя този образ, мисля, че беше просто реакция от травмата, защото беше толкова болезнено и травматично преживяване“, сподели още Хилтън. 

От както нейният документален филм излезе през 2020 г. Хилтън въстана срещу центрове за лечение на проблемни тийнейджъри и дори свидетелства в съда за емоционалното и физическото насилие, нанесено в такива заведения.

Миналата година 41-годишната звезда се яви пред комисията по правосъдие, правоприлагане и наказателно правосъдие на щата Юта, призовавайки правителството да регулира по-тясно училища като Provo Canyon, предаде Metro.

Пред съда тя сподели, че там нямало никакво лично пространство в сградите и персонала я гледали докато се къпела гола и я карали да се чувства „осквернена“. 

Въпреки това училището отказа твърденията, като каза, че те „не приемат насилие под никакви форми“.