0

З атвор грози най-чаровния престъпник в българския ефир Денис Топал. Героят от хитовата кримка „Братя“, чието реално име е Драго, е на път да влезе зад решетките в епизодите тази седмица. Той е озадачен от нахлуването на антимафиотите в офиса на фирмата му по сигнал за притежание на наркотични вещества. Инспектор Черкезов представя официално разрешение за обиск на всички помещения и спецполицаите се заемат с претърсването.

Междувременно Радо е почти готов да предаде голямата поръчка, предназначена за опасен клиент – Владо Желязото. Андреев държи качеството на наркотика да бъде безкомпромисно, както и всеки един детайл от изработката му. Неочаквани обстоятелства, обаче, вбесяват до краен предел новия наркобос.

Войната между Юлия и Марин все повече се засилва – с всеки изминал ден ненавистта помежду им расте и добива неуправляеми размери. Марин е убеден, че ако разгневи достатъчно Юлия, ще отслаби съпротивителната й сила и така ще може по-лесно да я държи под контрол. Това, което асистентът на Филип не подозира, е колко опасна може да стане темпераментната красавица.

Расте и напрежението между Сандо и Гери, която продължава да се държи съмнително и не споделя истината с любимия си.

Припомняме, че „Братя“ се излъчва от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA.