0

А ктрисата Бони Райт, добила световна популярност в мантията на магьосницата Джини Уизли в поредицата „Хари Потър“, отказа да се срещне с български фенове. От книжарници Elephant са отправили покана към звездата да гостува на наш терен тази пролет, но са получили отказ.

„Бони Райт ни беше отказала гостуване тази пролет ”по семейни причини”. Ние се притеснявахме, а то какво било....“, написаха в социалните мрежи от книжарницата и публикуваха снимка от сватбата на Райт.

Чаровната червенокоска каза заветното „да“ на любимия си Андрю Лококо на тайна церемония.

„Вчера беше най-прекрасният ден в живота ми“, намигна самата тя.

Някои от колегите на актрисата, разписали се с участие във филмовата поредица за Хари Потър, я засипаха с честитки в социалните мрежи. Сред тях са Том Фелтън и екранния й брат Джеймс Фелпс. Заради това се предполага, че те не са били поканени на венчавката.

Припомняме, че от Elephant започнаха поредица от срещи с актьори от „Хари Потър“. Старт даде родната гордост Станислав Яневски, който обра симпатиите на зрителите като Виктор Крум в четвъртия филм от поредицата.

Следващ е Джош Хердман, прочул се като Грегъри Гойл. 120 лв ще ни струва автограф, селфи и двуминутна лична среща с екранния най-добър приятел на Драко Малфой. Събитието ще се състои на 16 април. Това е цената на стандартния билет. Желаещите за закупуване на ВИП пропуск ще получат селфи, три автографа и петминутна среща с Джош Хердман. Те ще трябва да броят 260 лв на касата.

Засега не е ясно кой ще е следващият актьор, влязъл във вселената на Джоан Роулинг за най-известния магьосник в света, който ще стегне куфарите за България.