0

С ъпругата на Уил Смит Джейда Пинкет призова актьора се помири с Криск Рок. Изказването й е във връзка с шамара, който звездата от Лоши момчета удари на комика по време на наградите Оскар по-рано тази година. Тя го направи по време на Red Table Talk, което е нейният подкаст. 

Докато гледаше право в камерата, Пинкет Смит каза: „Това е наистина важен разговор на Червената маса за алопеция. Като се има предвид какво преживях със собственото си здраве и какво се случи на Оскарите. Сега за нощта на Оскарите: Моята най-голяма надежда е, че тези двама интелигентни, способни мъже да имат възможността да се възстановят, да поговорят и да се помирят“. 

Актрисата намекна, че може съпруга й и комика да се срещнат по време на нейното шоу и да обсъдят проблема. 

По думите й този епизод ще бъде един от най-гледаните. 

Пинкет Смит заяви, че дотогава двамата с Уил продължават да правят това, което са правили през последните 28 години, а това е да измислят това нещо, наречено съвместен живот.

И преди това актрисата е използвал шоуто си като платформа за обсъждане на брака и извънбрачните си връзки. През 2020 г. Пинкет Смит говори за срещата си с рапъра и приятел на сина си Джейдън, Август Алсина.

Докато бе на кръглата маса с жена си Уил Смит сподели, че след като разбрал за връзката на й с Алсина, с него било „свършено“.

Пинкет Смит отговори: „Влязох в различен вид взаимоотношения с Август... Това беше връзка, абсолютно. Много ме болеше и бях развалина. В процеса на тази връзка определено осъзнах, че не можете да намерите щастие извън себе си. И за щастие,

ти и аз също преминахме през процес на изцеление по много различен въпрос. Определено бих казала, че направихме всичко възможно, за да се измъкнем един от друг, само за да осъзнаем, че това не е възможно."