0

З вездата от сериала „Еуфория“ Клоуи Чери разтвори душата си в откровено интервю за миналата си кариера, която е била в индустрията за възрастни, пише LADbible.

Тя разказа за това причините да влезе в порното и реакциите на семейството й. Тя направи своя дебют във втория сезон на сериала. 

Но актьорския й път към сериала е предхождан от от индустрията за възрастни. Заради нарастващото любопитство около това тя реши да обясни мотивацията си да влезе в тази индустрия. 

Говорейки в подкаста The Viall Files, Чери обясни, че именно нейното невероятно предпазливо възпитание я е тласнало към очарованието от секса и в крайна сметка към порно индустрията.

Всъщност тя е отраснала в общност на амишите - религиозна подгрупа от хора, които не вярват в секса преди брака.

„Започнах да гледам много порно, когато бях по-малка, защото исках да видя свят, където обичат да правят секс и признават, че секса е хубаво нещо и искат да го правят“, каза тя. 

Чери добави: „Чувствам, че може би нямаше да се запаля толкова по секса, ако хората не бяха толкова анти-секс. Това ни учеха в училище, това че въздържанието е ключът и всички тези странни неща ме наведоха на тези странни мисли за секса“. 
Тя започна своята порно кариера през 2015 г., като до сега е взела участие в около 200 филма за възрастни. 

Без изненада нейното консервативно семейство не било възхитено от решението й. 

Въпреки че в крайна сметка променили решението си с времето, Чери каза, че първоначално „те бяха наистина, наистина злобни“.

Въпреки това Чери говори с любов за времето си в порно индустрията и също така засегна връзката си с няколко sugar daddy през периода.

Тя обясни, че с тях било, „като да сте гаджета, само че се срещата по различни причини, защото те предоставят нещо, така че излизате въз основа на това, което те предоставят“.

По-рано през годината Клоуи Чери разкри, че ще участва в порно пародия на „Еуфория“ преди да се появи в сериала. 

По това време феновете предположиха, че създателя на сериала Сам Левинсън я е взел, след като е видял филма й, но тя затвори слуховете в неотдавнашно интервю за списание Paper Magazine, като обясни, че е снимала пародия докато Еуфория е била паузирана заради пандемията.

„Просто не харесвам някой да злослови по негов адрес“, добави тя. „Той е супер професионалист и ми помогна много. Всичките ми взаимодействия с него бяха наистина прекрасни“, завърши тя.