0

В началото на март звездата от „Дневниците на вампира“ Нина Добрев каца на родна земя, за да се присъедини към поредния хитов проект.

Този път родената в България красавица ще си партнира с друг култов актьор – Арън Екхарт, когото познаваме от лентите „Черният рицар“, „Първата дама“, „Код: Олимп“.

Двамата ще участват в напрегнат трилър с работно заглавие The Bricklayer. Очаква се снимките да стартират следващия месец. Нина Добрев потвърди новината в личния си профил в Instagram, като добави, че вече стяга куфарите за Европа. Филмът ще се снима освен в България и в Гърция. За Екхарт България също не е непозната далечна държава. Актьорът пристига за втори път у нас, след като участва „Код: Олимп“ преди няколко години.

 

Сценарият на The Bricklayer обещава съспенс. Сериен убиец изнудва ЦРУ, като избива чуждестранни журналисти, но представя престъпленията си като организирани от агенцията. Когато световната общественост обединява усилия срещу САЩ, ЦРУ трябва да върне своя брилянтен, но и най-непокорен оперативен работник от пенсия. На Екхарт ще се наложи да се изправи срещу плашещото го минало, но и да разплете международен заговор. Все още не е известна ролята на Нина, но се предполага, че нейната героиня ще има ключово значение за разкриването на конспирацията.