0

И звестната американска актриса от мексикански произход Салма Хайек се превъплъти в древногръцката богиня Хера, предаде МиГНюз. Тя ще се появи в реклама на новия електрически автомобил на BMW.

Холивудската звезда публикува в акаунта си в Инстаграм своя снимка в ролята на Хера.

„Много съм развълнувана, че първата ми реклама за @BMWUSA е за първата им електрическа кола iX. Вижте я на 13 февруари 2022 г.“, писа тя в текста под фотографията. Кино- и тв продуцентката Хедър Пари („Роди се звезда“) коментира: „Впечатляващо! Не просто реклама... реклама на СУПЕРБОУЛ!“.

По този начин Салма Хайек се присъедини към Арнолд Шварценегер, който се появи в образа на Зевс. Това стана миналия месец, като под поста си в Инстаграм Терминатора писа само: "Предстои през февруари 2022 г.".

Първоначалните предположения, че става въпрос за нов филм или телевизионен проект, отпаднаха, защото никъде няма информация той да се снима в продукция. Като се има предвид времето, което е обявил, това вероятно е закачка за нова реклама, която да бъде излъчена на финала на първенството по американски футбол „Супербоул“, по време на големия мач в неделя, 13 февруари, писа в. „Дейли мейл“.

Това няма да е първият път, когато феновете са били провокирани да коментират, че според тях даден постер е филмов проект, а после той да се оказва реклама за "Супербоул". Още през януари 2018 г. се появи изненадващ трейлър с Дани Макбрайд като син на класическия персонаж на Пол Хоган - Дънди Крокодила.

Фенове веднага предположиха, че това е някакво изненадващо продължение на филма.

В крайна сметка това беше просто туристическа реклама на Австралия, която включваше известни австралийци като Хю Джакман, Крис Хемсуърт и Марго Роби.