0

М истър България 2005 Румен Георгиев заби една от златните ни гимнастички - Кристина Шикерова. Тя е многократна републиканска и балканска шампионка, успешна треньорка, основател на клуб по художествена гимнастика. Една от последните гимнастички на Нешка Робева.

Връзка

Тази връзка в зряла възраст не би изненадала никого, ако не съществуваха няколко малки подробности. Кристина Шикерова е на близо 50 години, майка е на три деца и има едно внуче. Преди малко повече от година най-големият й син я прави баба, тогава тя е само на 48 години. Малко след това Кристина взима решение да прекрати семейния си живот и се разделя с половинката си. Повече от 20 години тя е омъжена за известен бизнесмен. От своя страна по-младият от нея Румен Георгиев е баща на един син.

Двамата влюбени очевидно не парадират с връзката си и тя най-вероятно щеше да остане в тайна още дълго, ако не беше снимка, която лично Шикерова сподели в социалните мрежи. Там златното момиче и новата й половинка са поканени на сватба като двойка.

Увлечение

Влечението на Мистър България към по-зрели жени датира от години, твърдят светските хроникьори. Майката на сина му също е няколко години по-голяма от него. Преди време името му бе свързано с Дарина Павлова, а според медии той и Павлова имали дългогодишна афера, но за това няма официално потвърждение. По-късно в медийното пространство излезе информация, че Георгиев е изживял бурна връзка и с по-голямата от него Камелия Воче, както и с известната преди години бизнесдама Меги Дерм.