0

М ногодетният татко Благой Георгиев събра 3 от 4 си деца за Великден, а нашумелият д-р Енчев отпразнува Възкресение Христово в компанията на бившата си съпруга Теди Велинова.

По традиция родните звезди се похвалиха как са посрещнали празника в социалните мрежи и не пропуснаха да се похвалят с яйцата и козунаците си.

Джизъса изкара празника с наследниците си от гимнастичката Христина Витанова и плеймейтката Златка Райкова. С четвъртото си дете - Елай, футболистът не комуникира, откакто се разведе с майка му - рускинята Есмер. Това е първият път, в който Благой се показва, след като стана ясно, че се е разделил с поредната си изгора - Златка Райкова. Плеймейтката, освободена от грижата за детето си на празника, обикаля столичните заведения, стана ясно от нейни публикации в социалните мрежи. Русокосата красавица изкара Великден в София, но не сподели с феновете в компанията на кого.

Заедно с двете си деца пък посрещнаха празника д-р Енчев и манекенката Теди Велинова, които от няколко години са разделени.

За първи път пред света показа сина си и рапърът Уош МС. Преди две седмици Стефан сподели, че двамата с любимата му Поля са станали родители за първи път и че малкият им наследник е кръстен на легендарния си дядо Иван Иванов. „Пичаги, ето това е щастието! Иван си има ангажименти и не иска да го притеснявам с глупави селфита! Пожелаваме здраве и светли празници на всички!“, написа Уош.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WOSH MC (@woshmc)

Бившата му изгора Луиза Григорова също посрещна празника с любимите си същества - сина си Бран и мъжа си Мартин Макариев. Тримата запалиха свещички в храм паметник „Св. Александър Невски“ навръх Великден.

В Италия си казаха „Христос Воскресе“ колежката й Дария Симеонова и семейството й. На маса на открито с роднините си с яйца се чукнаха и Йоана Темелкова и синът й, плод на любовта им с Мартин Гяуров.

Почивка сред природата предпочете актрисата Неда Спасова. Тя си качи снимка от планината, но не разкри точно къде е.

Колежката й от Народния театър Параскева Джукелова също се похвали, че с Виктор Божинов и дъщеря им Калина са посрещнали празника на семейната вила в Калугерово.

Плеймейтката Николета Лозанова и любимите й хора - дъщеря й Никол и вратарят Ники Михайлов, пък забегнаха в Балкана заедно с неговото семейство.

Мисис България раздава сладки и яйца

Мисис България Станислава Василева зарадва децата в Центъра за настаняване от семеен тип край Раднево с домашно приготвени сладки, козунаци и яйца по случай великденските празници.

“Аз и семейството ми спазваме традицията - първите яйца се боядисаха на Велики четвъртък. На Разпети петък се срещнах с момчетата и момичетата от центъра, бях се постарала и усмивките, които видях, бяха достатъчни, за да ме стоплят. Събота срещу неделя обикалях църквата отново с близките си, а в неделя се състоя празничният ни обяд. Всяка година приготовленията са едни и същи, но вълнението е все по-голямо и по-голямо”, коментира носителката на престижния приз пред “Телеграф”. От вчера русокосата хубавица релаксира на Българското Черноморие. На морето тя споделя време в компанията на съпруга си и двете им деца.

В Родопите: Ути се черпи със Сашо Дойнов и Васил Петров

Кулинарят Ути Бъчваров се похвали, че е посрещнал Великден и се е чукнал с яйца с певеца Васил Петров и актьора Сашо Дойнов.

„Намирам се в любимите Родопи в компанията на Васко Петров и Сашо Дойнов. Времето минава в сладки приказки, докато чакаме агнето да бъде извадено от пещта. Пожелавам ви да сте здрави. Това е най-важното. Останалото... Имайте волята и силата да го постигнете. И нека за всички нас предстоят по-светли и мирни дни“, написа Ути под кадъра.

Тони Димитрова украси къщата

Певицата Тони Димитрова разкри пред NOVA как отбелязват Великден тя и семейството й. Според нея не е нужно да е много богата трапезата за празника, а да са нахранени душите ни. „Днес няма да празнувам, защото съм на работа. По принцип не меся козунаци, но пък украсихме къщата с красиви, цветни неща заедно с моята дъщеря”, сподели обичаната певица. Тя се надява летният туристически сезон да е силен, защото всички са се измъчили по време на пандемията.