0

Ц иците и дупетата на родните знаменитости често изскачат изпод облеклото, случайно или не.

На певиците от фолка най-често падат презрамки и рокли във вихъра на купона, предизвиквайки визуална радост и еуфория у феновете.

Снежанка

Фолкпевицата Андреа е рекордьор по показване на зърната на гърдите си. Кратка справка в мрежата показва, че почти всяка година могат да се намерят публикации, в които се казва и показва за изскочилите й на показ гърди. Последната й такава снимка е от коледно-новогодишните празници. Блондинката, която дълги години бе половинка на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев, реши да се премени като секси Снежанка, провокирайки последователите си в социалните мрежи с горещите си фотоси. На единия от тях се виждат и двете й зърна.

Повод

Последните коментирани зърна в България са тези на фолкпевеца Фики Стораро. Както „Телеграф“ пръв писа, снимката на Фики и зърното му, оплетено в мрежата на потника, е от 2016 г. и навремето предизвика доста фурор из родния нет. Явно няколко години по-късно тя е стигнала и до погледа на Хилтън, която собственоръчно се присмя на Фики в социалните мрежи. Тя две години по-рано имаше също подобно изскачане на зърната. По това време Парис се правеше на певица и през 2014 г. на концерт, случайно или не, но и двете й зърна се показаха над роклята й.

Без свян

Не само зърната си, но и целите си гърди си показа уж случайно скандалната певица Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад, която си сложи силикон в циците още преди да навърши 18 г., щедро представя на последователите си в социалните мрежи възможността да видят циците й. Голотата не я притеснява изобщо. На сторитата в профила й често се вижда как вдига блузата си, а от там се показват стърчащите й прелести и напращели зърна. Певицата, която от скоро се носи отново на крилете на любовта, обича да показва и перфектното си дупенце в мрежата.

Сузанита си показа силиконовите гърди.

 Сузанита си показа силиконовите гърди.

Мазнина

Най-популярната футболна половинка у нас Николета Лозанова наруши мълчанието си около пластичната операция, на която се подложи преди месец. За да се сдобие с дупе, което да конкурира това на прочулата се с колосалните си задни части Ким Кардашиян, любимата на Ники Михайлов се подложи на интервенция в Турция. Дни след като дебютира с резултата от операцията в социалните мрежи, НиЛо проговори за преживяването. Тя разкри, че е предпочела да заложи на подкожна мазнина вместо на импланти за дупето си. „С импланти съм виждала плашещи резултати. Единият над кръста, другият под него“, обяснява плеймейтката. Лозанова е доволна от хирурга си, като заявява, че вече дори не си спомня къде са били белезите вследствие на операцията. Дебютът на новото дупе бе навръх Нова година. Двамата с Ники посрещнаха 2022 в Рим. Най-оборотната футболна половинка у нас често разгорещява страстите в социалните мрежи с разголени снимки.

Басейн

През 2017 г. феновете на певицата Дара оплакнаха око. На стори край басейн, което тя си качи в личния си профил в Инстарам, се видя зърното на лявата й гърда, палаво излязло от банския й. През 2019 г. почитателите й отново имаха повод за радост. Изпълнителката на „Недей“, която винаги залага на по-екстравагантни тоалети, показа неволно сутиена си под ултракъса блузка. Това очевидно не е проблем за певицата, тъй като не й се случва за първи път. Няколко месеца по-рано Дара кара скейтборд, развявайки гърдите си без притеснение. През 2020 г. пък се заговори, че красавицата и любимка на тинейджърите си е сложила и силикон.

Зърното на Дара изскочи изпод банския й.

 Зърното на Дара изскочи изпод банския й.

Прозрачно

Фолкпевицата Емилия също е сред звездите, чиито зърна са ставали достояние на феновете. Към днешна дата изпълнителката вече е улегнала жена в очакване на третото си дете, но преди няколко години се появяваше по участия и концерти с прозрачни рокли, през които се виждаха зърната на гърдите й. Сред звездите, които също дискретно са показвали зърната си, е колежката й Кали. През 2019 г. тя си пусна кадър от секси фотосесия във водата по залез слънце, на която се виждат гърдите й, но не напълно. По-наблюдателни обаче видяха зърната й.

Емилия с прозрачна рокля.

 Емилия с прозрачна рокля.
Мегами-Пловдив