0

Н ай-добрият фотограф в гилдията на актьорите Владо Карамазов се готви за война. Звездата от „Дяволското гърло“ е сигурен, че „ще има война, която ще е толкова близо, че ще усеща мириса й“.

Водещият на „Сървайвър“ заяви, че се готви за бойни действия и според него това не са мрачни мисли, а „по-скоро позитивни“.

„Вече съм сигурен, че в моят живот ще има война, която ще е толкова близо, че ще усещам мирисът й. И някак може би се подготвям за това. И усещам как страха лесно може да бъде заменен с доста противоположни състояния. Дано не съм прав, но по-добре е човек да е допускал тези мисли в главата си, отколкото да живее бягайки от разрухата. Това не са мрачни мисли, а по-скоро позитивни и трезво мислещи", написа в социалните мрежи той.

Карамазов сподели още, че като фотограф изпитва теглене към разрухата, миналото и нищетата.

„От месеци разсъждавам защо е така. Намерих отговора. Заради особената атмосфера, която витае около разрухата и заради истината която осъзнаваш, че това е дело на жестокостта на човека“, уточни той.

Припомняме, че през последните години актьорът натрупа куп награди за фотография в актива си. Преди дни получи номинация за тазгодишното издание на престижната надпревара на сп. Smithsonian в категория "Хора", а кадърът му под надслова Our Fathers (“Нашите бащи“) е от магичните Родопи, с които Карамазов спечели журито и миналата година.