0

П евицата Поли Генова роди във вторник второто си дете.

Този път звездата от „Евровизия“ стана майка на момиченце, което е нарекла Леа Катрин. Радостното събитие се е случило под прекия надзор на д-р Богданова и лекарския екип, който се грижи за тях. Двете дами се чувстват чудесно, а изпълнителката споделя, че няма търпение да посрещнат заедно всички приключения и хубави моменти, които ги очакват.

Празник

„Благодаря на д-р Богданова и нейния екип за професионалната грижа и отношение! Няма нищо по-хубаво от това да посрещнеш детенцето си в правилните ръце. Чувствам се повече от прекрасно и изключително заредена с много положителни емоции“, споделя Поли Генова. С Леа Катрин семейството й се разшири с още един член и предстои 2-годишният й син Даниел да посрещне сестричката си съвсем скоро. Раждането на второто й дете е двоен празник за нея, след като по-рано днес изпълнителката обяви премиерната дата на новото си парче Na Na.

Фирми

Двойна радост има и в семейството на незабравимия актьор Георги Калоянчев. Малкият му внук Валентин Калоянчев наскоро е станал татко на момче, което е нарекъл Стефан. Той вече има едно дете – момиченце на име Алекс. През 2021 г. 30-годишният син на актьора Ивайло Калоянчев основа фондация „Георги Калоянчев–Кала“, видя „Телеграф“ в търговския регистър. В списъка с предмет на дейност е включен и детски център. Това е съвсем логично, тъй като Ивайло Калоянчев има вече 4 внучета. Първите две са от големия му син Георги – той също има момче и момиче, наречени Георги и Алиса. Георги и съпругата му Гергана въртят бизнес с парфюми от няколко години, а през миналата година най-големият внук на Калата е отворил още една фирма за предоставяне на услуги в сферата на киберсигурността.