0

А ктьорът Доминик Купър, който играе фотографа на Мерилин Монро - Милтън Грийн, в биографичния филм за секссимвола „Моята седмица с Мерилин“, вдига сватба у нас.

Това стана ясно от трейлъра на новия филм на Дисни „Принцеса“, който бе пуснат вчера. Лентата е заснета в България миналото лято, а от 1 юли зрителите могат да я гледат по кината.

Кула

Номинираната за награда „Еми“ - Джоуи Кинг, звезда от „Целуващият щанд“, е в главната роля на Принцесата. Тя обаче е със силна воля и отказва да се омъжи за избрания за Принц, в чийто образ е Доминик Купър. Родителите им са ги сгодили, но тя смята бъдещия съпруг за жесток социопат. Заради отказа да му се врече във вечна вярност, тя е отвлечена и заключена в отдалечена кула на замъка на баща си. В един от кадрите се вижда и самата кула, построена специално за продукцията в Киноцентъра в Бояна, но на екрана тя е допълнена от компютърни ефекти, за да изглежда още по-величествена. С нейния презрян, отмъстителен ухажор, който възнамерява да заеме трона на баща си, Принцесата трябва да защити семейството си и да спаси кралството, издават още от сюжета от Дисни.

Бонд

Сред звездите в каста е и момичето на Джеймс Бонд от „Спектър на утехата“ Олга Куриленко, която имаше желание да запази в тайна визитата си у нас, но от ловците на автографи успяха да я засекат пред хотела ден преди да отлети. Виетнамската актриса Вероника Нго, популярна от „Старата гвардия“, също има роля в „Принцеса“. Виетнамец е и режисьорът на проекта Лий-Ван Киет, който стои зад „Фурия“, а сценарият е на Бен Лустиг (“Жаждата“) и Джейк Торнтън („Реална фантазия“). Продуценти са Нийл Х. Мориц от франчайза на „Бързи и яростни“, Тоби Джаффе („Зов за завръщане“ с Шварценегер) и Дерек Колстад („Джон Уикk“), като Джоуи Кинг и Гай Ридел („Призраци“) са изпълнителни продуценти.