0

О бичаната родна актриса Алекс Сърчаджиева ще представи на 11 май моноспектакъла си „На живо“, който ние наричаме най-личната изповед. В откровено видео интервю за новата рубрика „ДОЛУ МАСКИТЕ“ на Телеграф TV, тя ще сподели как се чувства дни преди голямото събитие и как е реагирала дъщеря й София, след като е изгледала представлението.

„Ще дойде да ме подкрепи. За пръв път го гледа в Лондон и беше изключително развълнувана. Стигна се и до този момент и съм щастлива, често да ти кажа камък ми падна от сърцето. Тя видя и чу това, което е в моята душа. Аз нищо не спестявам от нея и тя знае цялата истина, но вчера се замислих, че всъщност не съм й казвала моите лутания, обърквания и страхове. Това, че падам и вечер ми застава буца в гърлото го криеш от едно дете, защото не искаш да го натъжаваш и натоварваш. Така си спомням, че когато Иван си отиде и тя все ми казваше „Усмихни се, усмихни се“, а аз слагам изкуствената усмивка и тя: “Нее, просто очите ти са тъжни“. Много усещат децата и много разбират и затова е важно да бъдем честни с тях“, категорична е чаровната актриса.

За успеха на сцената Алекс вярва, че любимите й Иван Ласкин и Пепа Николова и пращат положителна енергия. „Вярвам, че човек, когато си отиде от този свят, отива на едно друго място. Вярвам, че тези хора ни помагат отгоре. Дали това е някакъв вид мое лично спасение не знам, но вярвам в тези неща. Имам си една молитва, която си казвам всеки път, преди да изляза на това представление. Аз преди всяко си казвам молитва, но преди това е различна, може би защото е много лично и емоционално“, споделя Сърчаджиева и разказва, че често сънува непрежалимите си майка и мъж.

Да не губим време, какво още сподели пред Телеграф TV Алекс, гледайте във видеото!