0

Ето какво вещаят звездите на зодиите според Маг Розали за следващите седем дни:

Овен - ново начало Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство дори там, където сте имали съмнения. Прекрасен период за общуване със семейството, родители и близки.

Телец - приемственост Приемствеността между поколенията е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да ви е трудно. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако към вас идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна сватба.

Близнаци - напрежение Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Рак - напредък Доказвате, че сте способни да ръководите голям проект. Имате свежи, нови идеи, които трябва да обсъдите. Упражнявате властта си. Правите планове за бъдещето си. Използвате всичките си умения, за да обедините хората около вас, около обща гледна точка. Използвате интуитивните си прозрения, които ви помагат при вземането на решения.

Лъв - просветление През този период кристално-ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на умът си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Дева - напътствия През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Везни - хармония Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Скорпион – стегнете се Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Стрелец - послания Възприятията са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна, но само, ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период, за по-висши цели.

Козирог - стабилност Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с  възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

Водолей - действайте Време е да проявите по-голяма активност във вашия живот. Времето за размисъл вече е отминало и сега трябва да действате. Пътят към самопознанието вече е отворен пред вас. Посветете се изцяло на целите си. Проверете отново всички факти, защото изглежда, че пропускате нещо, което е много съществено и важно за вас. Не се афиширайте прекалено,за  да не изгубите от вашата мистериозна женственост

Риби – вслушайте се Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко,което вършите през този период.

ЕПА/ БГНЕС

Знаци за 14-20 декември

Таро карта – Дяволът; През този период много внимавайте! Нищо няма да бъде такова, каквото изглежда. Пазете се от лошо стечение на обстоятелствата, фалшиви взаимоотношения, трудности и лъжливи хора, които преследват собствените си интереси. Очакват ни трудности и въпреки, че си мислим как сме на прав път, всъщност вървим в обратна посока. Във въздуха витае атмосфера на всеобща безпомощност и безнадежност. Липсват възможности за каквото и да е. Така че, спрете за малко. Вземете си отпуска, отдайте се на семейството и любимите хора. Не предприемайте нищо през този период. Камък - тюркоаз; Цвят - жълт; Число - 5