К ои са най-чаровните черти на всяка зодия? Някои много добре знаят как да бъдат естествено очарователни, докато при други това качество не е така силно изразено. Хубавото на природата е, че дори когато нямаме очевиден чар, можем да го компенсираме с други интересни и привлекателни черти. А може би именно в тях се крие очарованието. Всеки човек притежава някаква харизма, но нека видим къде се крие чарът на всяка зодия според астролозите на “Мари Клер“.

Овен

Овните са големи чаровници. Когато става дума за намиране на пътя към нечие сърце, лекотата, с която успяват да направят това, ги нарежда на първите места сред очарователните зодии. Те разчитат на разума си и флиртуват с увереност. Знаят, че ако разговорът притихне, могат да запълнят празното пространство с интересна тема, с която разговорът ще продължи.

Телец

Родените под този знак също притежават голям чар. Телците имат малко снобско поведение, което по някаква причина работи доста добре за тях. Изявяват се като експерти в почти всяка област, за която говорят, и действат примамващо на хората. Телците са магнетични личности.

Близнаци

Близнаците са изключително очарователни. Те са чувствителният мъж, който е в тясна връзка с женската си страна, и онова свободно момиче, което обича всичко, но не може да вземе решение. Те никога не срещат проблем да задържат нечие внимание или да спечелят нечие доверие.

Рак

Представителите на тази зодия са очарователни, когато искат. Ако Раците решат обаче да се затворят в себе си, не допускат почти никого. Хората автоматично биват привлечени към тях, тъй като са много топли и раздаващи се хора.

Лъв

Поредните чаровници, които добре познават това свое качество и знаят, че то им отива. Останалите не ги виждат като арогантни и егоистични, въпреки че често са точно такива. Те са артистични личности и това развеселява и ощастливява всички наоколо. Лъвовете знаят как да накарат другите да се усмихнат.

Дева

Девите имат специфично очарование. Никой друг не удовлетворява нуждата от знание, както представителите на тази зодия. Приятелите им винаги се обръщат към тях, когато искат да знаят някой факт или им е нужна информация. Техният чар е в способността им да помагат на другите, най-вече на животните.

Везни

Те са изключително учтиви по природа и искат да изглеждат в очите на останалите очарователни и мили. Везните са много добри в общуването, обичат да постигат разбирателство и да говорят по същество. И винаги правят това с финес и състрадание. Те са любимци на приятелите си заради тяхната любезност, а тези, които ги познават добре, знаят, че на тях може да се разчита.

Скорпион

Макар Скорпионите да не се вписват сред най-чаровните от зодиака, има нещо в особената им изолираност, което привлича хората. Може би оставят усещането за загадъчност. Докато не се държат лошо с останалите, повечето хора ги харесват. Когато са спокойни, дори могат да бъдат мили и сладки.

Стрелец

Хората обикновено се обръщат към тях, когато искат да бъдат изненадани, защото Стрелците са много добри в това отношение и именно тази тяхна черта ги прави доста чаровни. Представителите на тази зодия са последователни и може да им се има доверие. Те са душата на компанията и приятелят, при когото всички отиват, за да споделят своите тайни.

Козирог

Те имат дарба на ласкатели. Родените под този знак са наистина искрени и със сигурност могат да пленяват със своето очарование. Козирозите са хората, които знаят какво да кажат, когато е необходимо, те са мили и приятни. Обичат да карат останалите да се чувстват специални и това не е никак трудно, защото са истински и чаровни.

Водолей

Очарованието не е тяхна естествена черта, най-вече защото те често са много срамежливи и сдържани. Това обаче не означава, че нямат свое очарование. Водолеите компенсират липсата на комуникативни умения с неща като подаръци, ястия и подкрепа за своите приятели, които ги правят незаменими. А това е чаровно.

Риби

Те са много отворени и уязвими хора, но в тях има нещо, което им осигурява много обожатели. Тези характерни черти на Рибите карат останалите да искат да им помогнат. Когато са в нужда или страдат, излъчват особен чар, заради който останалите се притичват на помощ.